OKUSAM Projesi Aralık Ayı Okumalarımız

Aralık ayı okumalarımız

Ock

5/C sınıfı öğrencileri okumuş oldukları kitapları sınıflarında tanıtmışlardır.

Ock

6/F sınıfı öğrencileri "Çatıdaki Gezegen" isimli kitabı okuyarak kitaptan anahtar kelimeler çıkarmış ve kavram haritası oluşturmuşlardır.

Ock

6/C sınıfı öğrencileri "Portakal Ağacı" kitabının kritiğini okul bahçesinde yapmışlardır.

Ock

6/D sınıfı öğrencileri okumuş oldukları "Duvarın Ardı" kitabından özlü sözler çıkartarak pano yapmışlardır.

Ock

Öğrenciler, okumuş oldukları kitapları içeriklerine uygun görsel ögeler ve maketler tasarlayarak somutlaştırmışlardır.

Ock

5/D ve 7/E sınıfı öğrencileri "Türkiye, Hilal Uğruna, Kiraz Ağacı ile Aramızdaki Mesafe, Toprak Ana" kitaplarının görsel tasarımlarını inceleyerek içerik tahmininde bulunmuşlar ve  hikaye tamamlama yöntemi ile okuma yapmışlardır.

Ara

OKUSAM projesi kapsamında, bu ay  6.sınıf okuma kuşağımızla "Cumhuriyet'in İlk Sabahı"  kitabını okuduk. Öğrencilerimiz, tek tek  kitap hakkında fikirlerini belirttiler , kitabın kendilerinde bıraktığı ize değindiler.